Seværdigheder

Oplevelser i nærheden af Købmandsgaarden

Vi anbefaler at du løbende holder øje med https://www.visitkerteminde.dk/kerteminde.

F.eks. er byvandring med Kertemindes Vægter en oplevelse værd. I løbet af et par timer får du gennem en gåtur i bymidten, alle byens historier at høre. Både de officielle og de mere listige.

Vægter Knud Pfeil kan bookes på telefon 20650829 eller mail [email protected]

Visit Kerteminde har også byvandringer, som kan bookes her:

https://www.visitkerteminde.dk/kerteminde/planlaeg-din-tur/book-en-byvandring-gdk1077457

Købstaden Kerteminde byder igennem året på mange tilbagevendende arrangementer. Lige fra Kirsebærfestival, Juletræstænding, Art Week, kæmpe loppemarked og til golf-, fodbold- og sejlerstævner. Det vel estimerede golfresort Greath Northern ligger 2 km fra Købmandsgaarden www.greatnorthern.dk

Når Kerteminde Cup sender mere end 100 børn gennem byen i fodboldoptog den første lørdag i ungernes sommerferie, er det svært ikke at glæde sig over synet og stemningen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Købmandsgaarden Kerteminde.

Johannes Larsen museet

Anerkendt kunstmuseum i gåafstand fra Købmandsgaarden. Her kan man bl.a. beundre Johannes Larsens egne værker, ligesom der ofte er gæsteudstillinger. Johannes Larsen levede på bakken ved Nordstranden og her er adgang til familiens bolig og atelier.

Omkring museet er en dejlig have og en nyrenoveret cafe. Er du glad for store, hjemmelavede tarteletter, er cafeen bestemt et besøg værd.

Link: http://www.johanneslarsenmuseet.dk

Fjord og Bælt

Fjord og Bælt er kombineret turistattraktion og forskningscenter. Her kan man få kendskab til fisk og livet i havet omkring Kerteminde.

Man kommer tæt på marsvin og sæler og der er mulighed for at røre ved krabber, søstjerner og andre levende beboere i havet.

Link: https://www.fjordbaelt.dk

Ladbyskibet

I Ladby 5 km. fra Kerteminde finder man Vikingeskibsmuseet Ladby. Her kan man opleve Ladbyskibet, som er Danmarks største bevarede vikingeskib.

Frivillige har desuden gennem en årrække konstrueret en fuldt sødygtig rekonstruktion af et vikingeskib. Flere gange om året sejler Ladbydragen på togt i vandene omkring Kerteminde. Man kan endog være heldig at blive inviteret ombord som ballast når Ladbyskibet skal vejes nok ned til at komme under Langebro.

Link: http://www.vikingemuseetladby.dk

Hindsholm

Hindsholm er en halvø med dejlig natur og fugleliv. Der er gode cykelruter fra Kerteminde – blandet andet en asfalteret nedlagt jernbane som bringer jer næsten helt op til Fyns Hoved på cykel.
Man kan også køre igennem de små landsbyer med stråtækte gårde og i Måle kan man gøre holdt ved det lille røgeri www.røgerihindsholm.dk

I Mesinge ligger Kirkeladen, en restaurant i en historisk bygning.

I bil kan man køre helt ud til Fyns Hoved og gå en tur rundt om hovedet, en skøn gåtur på ca. 45 minutter. I vil elske det.

Munkebo Bakke

Oppe på bakken i Munkebo finder man det bedste udkigssted i området. Et fantastisk, lille tårn, som man kan gå op i.
Herfra har man et herligt udsyn og man forundres over, hvor meget vand der er til alle sider. Odense Fjord, Kerteminde Fjord, Storebælt m.v.
Man er også ganske tæt på Odense Industripark (tidligere Lindø), hvor der er i dag, er mindst lige så meget aktivitet som da det var skibsværft.

Oplevelser & seværdigheder på Fyn

Klik her og se de mest populære seværdigheder på Fyn 

https://www.visitfyn.dk/fyn/oplevelser/topattraktioner